Absolventka IFTG Ing. Jana Brodani, MBA byla uvedena do síně slávy projektu #FinŽeny

V prvním ročníku projektu #FinŽeny bylo do síně slávy vybráno padesát tři dlouhodobě nejvlivnějších a nejviditelnějších žen českého finančního světa. Velice nás těší, že se prosazuje i mladší generace. Ing. Jana Brodani, MBA ukončila studium programu MBA_MAE v roce 2013. Dnes je výkonnou ředitelkou Asociace pro kapitálový trh České republiky. Zajímavostí je, že její sestra Zuzana je absolventkou IFTG z roku 2021.

Do síně slávy byly uvedeny i další představitelky IFTG, a to ředitelka IFTG profesorka Hana Machková a proděkanka pro zahraniční vztahy Fakulty financí a účetnictví VŠE doc. Marcela Zárybnická Žárová , která v programu MBA garantuje a přenáší v modulu účetnictví.

Ve výběru projektu #FinŽeny figurují top manažerky působící ve finančním sektoru i jiných odvětvích, významné reprezentantky státních či veřejných institucí i bývalé manažerky ovlivňující svět financí v uplynulých dekádách. Celý přehled je k dispozici na webu newstream.cz, jeho cílem je podle organizátorů ocenění žen, které zanechávají v českém finančním segmentu výraznou stopu.

Projekt #FinŽENY spojuje inspirativní ženy z finančního světa napříč profesemi, přináší do veřejného prostoru debatu o klíčových tématech celého segmentu a inspiruje příběhy žen, na jejichž expertize finančnictví stojí.

 

  • Autor: Martin Machek
  • Vytvořeno:
  • Poslední aktualizace: