Přednášky pro absolventy – projekt Absolventské středy

Vážené absolventky, vážení absolventi,

zveme vás 16. března od 18:00 na HYBRIDNÍ přednášku v rámci projektu Absolventské středy na téma „Vratné lahve, aneb ženeme cirkularitu do otáček“, kterou povede Ing. Ladislav Jelen, absolvent Fakulty managmentu a CSR & Community Manager ve společnosti Coca-Cola HBC CZ&SK. Přednášku uvede pan děkan doc. Ing. Vladislav Bína Ph.D (online). Po akci se uskuteční neformální setkání s drobným rautem.

 

Kdy: středa 16. března 2021, od 18:00
Kde: online v MS Teams
Nutná bezplatná registrace předem zde

 

Následující Absolventské středy

 

30. března: „Potřebujeme oficiální statistická data?
HYBRIDNÍ přednášku povede Ing. Marek Rojíček, Ph.D., absolvent Národohospodářské fakulty a předseda Českého statistického úřadu. Po akci se uskuteční neformální setkání s drobným rautem. Registrace zde.
13. dubna: „Střet marketérů a ochrany osobních údajů, verze 2022
HYBRIDNÍ přednášku povede Ing. Josef Řezníček, absolvent Fakulty managementu v Jindřichově Hradci a zakladatel společnosti Včeliště. Po akci se uskuteční neformální setkání s drobným rautem. Registrace zde.
27. dubna: „Inflace 2022
HYBRIDNÍ přednášku povedou Ing. Tomáš Nidetzký, viceguvernér ČNB a prof. Ing. Martin Mandel, CSc., Fakulta financí a účetnictví VŠE. Po akci se uskuteční neformální setkání s drobným rautem. Registrace zde.

 

25. května: „Role leadershipu v dnešní době
HYBRIDNÍ přednášku povede Ing. David Peška, absolvent Fakulty mezinárodních vztahů a mentor. Přednášku uvede Ing. Radek Čajka, Ph.D., proděkan Fakulty mezinárodních vztahů. Po akci se uskuteční neformální setkání s drobným rautem. Registrace zde.

 

1. června: „NFT – The Next Big Thing or Just a Bubble?
HYBRIDNÍ přednášku povede Ing. PhDr. Antonín Pavlíček, Ph.D., absolvent Fakulty informatiky a statistiky, který se odborně zaměřuje na problematiku nových médií a sociálních sítí. Přednáška bude v angličtině. Registrace zde.