VŠE byla v hodnocení EDUNIVERSAL vyhlášena nejlepší „business school“ ve střední a východní Evropě

VŠE se v aktuálním ročníku mezinárodního žebříčku Eduniversal umístila na prvním místě a získala tak titul nejlepší ekonomické univerzity ze zemí východoevropského regionu. Konkurence byla tento rok opět silná. Druhé místo společně obsadily Graduate School of Management – St. Petersburg University, Corvinus University of Budapest – Corvinus Business School a University of Ljubljana – Faculty of Economics. O třetí místo se podělily dvě univerzity, University of Warsaw Faculty of Management a Zagreb School of Economics And Management. Absolutním vítězem žebříčku se stala MIT Sloan School of Management z USA.

VŠE tak potvrdila svou vysokou úroveň a zopakovala úspěch z roku 2015 a 2017, kdy obsadila také první místo. V hodnocení Eduniversal se přitom VŠE pravidelně umisťuje mezi trojicí nejlepších škol příslušné geografické oblasti již od roku 2009. Eduniversal je francouzská společnost se sídlem v Paříži.

Weby Vysoké školy ekonomické v Praze využívají pro optimalizaci svého obsahu a poskytovaných služeb cookies. Prosíme o udělení souhlasu s jejich uložením.
Zobrazit více informací

Vyberte služby, pro které chcete povolit využívání cookies: